onsdag 31 mars 2010

Shopping hos Cream!

Nu har jag tröstat mig lite med shopping hos CREAM efter katastrofen med Saloon Dress (har för övrigt fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska göra med den).

Så nu har jag shoppat det här linnet, Clara Top, i offwhite. Gillar att spetsen längst ner är lite "fluffig". Och att den inte har såna tunna axelband. Den här kan bli en favorit!




Sen blev det en chansning: ett par röda jeansleggnings - Cream Detroy Denim Legging. Får se hur de sitter och om de får stanna men de var de snyggaste jag hittat hittills. Egentligen hade jag ju tänkt köpa de röda jeansen från vårkollektionen men de kom ju ens till produktion, så nu hoppas jag att dessa kan vara värdiga ersättare. Är lite osäker eftersom passformen på bilden ser urkass ut och sen är det konstiga "flärpar" ner till på byxbenen. Men jag i alla fall prova dem så får vi se hur det blir.

Jag har inte beställt ngt direkt från Cream tidigare så det ska bli intressant att se hur lång tid det tar. Sen var inte frakten ohemult dyr, 7EUR.

Ha en fin onsdag alla vänner!

måndag 29 mars 2010

Granskat min Saloon Dress

Eftersom jag inte kan blogga med bilder, och det blev reklampaus i Svenska Hollywoodfruar så passade jag på att granska min Saloon Dress lite närmare. Skrev ju tidigare idag om att det rapporterats kvalitetsbrister på den - se här.

Till min glädje hittade jag inte några trasiga sömmar på min. Än i alla fall. Hur funkar det om jag behåller klänningen? Kan jag reklamera den om tre månader om det trasat upp sig då?

Men vad händer???

Varför funkar inte bilderna som de ska på Blogger? Jag kan inte ens ladda upp bilder till det inlägg jag tänkte bjuda på här ikväll. IRRITERANDE!

Någon annan som har problem?

Jag ska avvakta lite o titta på Svenska Hollywoodfruar så länge.

Det största paketet ngnsin...

...kommer ifrån HM Home. Det är stort som en flyttkartong kan jag meddela!

Idag tänkte jag hämta hem paketet när jag var på väg hem från jobbet och när jag kom till postombudet så frågade han vilken adress jag bodde på. Lite konstig fråga tyckte jag men jag svarade (det står ju på adresslappen!!!).

Hans nästa fråga var om jag inte hade med mig pojkvännen som bärhjälp. Och det hade jag ju inte och även denna fråga tyckte jag var konstig. Sen släpade han fram det största HM-paket jag ngnsin sett och då förstod jag. Jag kunde ju aldrig ana att det var såhär stort! Det var även det största postombudet sett och vi fick i alla fall ett gott skratt där i butiken. Sen gick jag hem för att hämta mannen men han tyckte han kunde ta det själv. Gärna för mig. Han gick iväg och kom tillbaka en stund senare och gissa om han flåsade. :D

I paketet låg ett överkast, fyra kuddar, en sängkappa och nya fina lakan i lin. Så här ser bäddningen ut. Inte så dumt va? (Ignorera klädhögen i hörnet och mannens stökiga sängbord).



Men nu ska jag in i sovrummet och riva upp allt det där o krypa ner.
Hörs imorgon - kram på er alla godingar!

Saloon Dress har kvalitetsbrister!

Ett av de köp jag gjorde i helgen ska visst återkallas kan jag läsa hos Black White Lovely-bloggen . Nämligen denna vackra klänning vid namn Saloon Dress. Jag köpte den i rött efter att ha sett vackra Lina i den. Och nu ska den visst vara knasig i sömmarna. Buhuu!

Det här känns som ett trist efterspel till en underbar helg. Gissa om jag ska hem ikväll och granska min röda med förstoringsglas.

Läs mer här --> Black White Lovely

Buhuu igen!!!

söndag 28 mars 2010

Premiär för Folk - 20% rabatt!

Passa på att gå in på Folks hemsida (tidigare FolkArt) och klicka hem lite fina mollysar. Det fina premiärerbjudandet är 20% rabatt om du anger rabattkoden "folkmalmo". Rabatten gäller från idag söndag kl 20 till imorgon måndag kl 23.

Tack rara Oddmollyholic som tipsade om detta! Jag har redan klickat - får jag aldrig nog av shopping?

Oddmollyträffen ur min synvinkel - WOW!

(bild lånad av Malenami - Guldkanter i vardagen)

Det första ordet som kommer upp i mitt huvud när jag tänker på gårdagens mollyträff är: WOW! Så det får vara ledordet för rapporten från igår.

WOW nr 1: Vilken underbar dag som våra vänner Bina, Oddmollyholic, Mollyista och Bambi hade ordnat. Stort tack till er tjejer!

WOW nr 2: Hur fantastiskt är det inte att kvinnor från varstans i Sverige och Finland ses på det här viset och bara umgås och njuter av varandras sällskap? Den värme och glädje jag upplevde tillsammans med er igår är helt ofattbar men underbar. Tack till alla er fina mollytjejer som var med! Jag njöt i stora drag under lunchen på Vapiano samt under middagen på den där restaurangen vars namn jag hela tiden glömmer. Jaja, spela roll, kul hade jag i alla fall!

WOW nr 3: Tintin Style med Erika i spetsen - ni gjorde vår dag! Vilken underbar stund vi hade hos er i er butik på Artillerigatan. Helt fantastisk miljö, underbara plagg, gott bubbel och helt ljuvliga praliner för att inte tala om den otroliga service vi galningar fick. Speciellt tack för det! Och sedan pricken över i:et: the goodiebag! Så oerhört generöst av er och rart att alla mollytjejer fick var sin goodiebag, även de som just igår inte handlade ngt. Jag kommer att komma inom er butik inom en snar framtid för att få prova mig igenom sortimentet. Och nästa gång ska jag nog använda provhytten! ;)

WOW nr 4: Odd Molly-butiken: Tack för att ni tog emot oss efter stängningstid så vi kunde gå bärsärk i lugn och ro. Och stort tack till Odd Mollys produktchef Kristin som kom och berättade om Odd Mollys produktion, miljötänket, arbetet med FWF, tanakarna kring den senaste kollektionen etc. Tack för att du så tålmodigt svarade på våra frågor! Jag uppskattade det verkligen. (Och kasta nu det där mailet från mig - du har mer än svarat på de funderingar jag hade).

WOW nr 5: Kvällens femte WOW går till alla er som hängde med hela vägen in kakelt på småtimmarna där på Skybar på Radisson SAS-hotellet. Jag kan fortfarande känna den goda mumsiga smaken av min Strawberry Daquiri! Nästa gång ska vi väl ändå avsluta med lite dans på ngn av stadens klubbar?

Sammanfattningen av det hela blir: WOW - vilken dag! Den vill jag mer än gärna återuppleva med er alla!

PS1: Ja kiitos teille joitten kanssa sain pälättää suomeksi! Tulkaa sitten kesälla taas käymään niin kokeillaan Söderin baarit. :)

PS2: Jorå, det blev lite shopping också! Både Odd Molly och annat, tänka sig. Visar upp det i veckan som kommer.

Puss o god natt!

Puss till er rara tjejer (och kille!) som gjort den här dagen en dag att minnas. Jag har haft så roligt, skrattat så gott, ätit gott, druckit mums och pratat o pratat. Till och med på finska - bonus! Nu är det dags att sussa - mer utförlig rapport kommer imorgon.

God natt och vackra drömmar!

lördag 27 mars 2010

Fantastisk mollydag - nu dags för mollykväll!

Vilken underbar mollydag vi har haft! Först en supergod lunch och en massa babbel, sen bubbel, choklad och shopping på Tintin Style, en avstickare till Wink och Mathilde, och sedan en shoppingavslutning på Odd Molly-butiken. Dagen har varit helt overkligt trevlig hittills!

Nu är jag hemma och vänder och ska fixa till mig inför kvällens bravader och det här plagget kommer att spela huvudrollen för mig - premiär för A-one Silk Strap Dress!

Kramar från

fredag 26 mars 2010

Gårdagens dagens - en favoritkofta med extra värmare!

Flera mollybloggare har en fin kofta från Art of Nonsense i en lila ton med ripsband, knappar i pärlemor och en fin passform. Häromveckan såg jag den på Tradera. När det var dags för auktionen att ta slut lade jag ett bud. Och blev överbjuden. Lade ett till, överbjuden och så fortsatte det tills jag tyckte att det blev för mkt för mig. Vinnaren blev Oddmollyholic! :)

Men sen såg jag att samma säljare hade en likadan kofta i en puderrosa färg ute på Tradera och den auktionen ninjade jag hem samma kväll. Och priset blev lägre än vad jag bjudit för den lila koftan så jag var minst sagt nöjd!

Jag älskar ju rosa och puderrosa så den här raringen blev en favorit direkt och igår fick den sin premiär. Sen är jag en fryslort så jag förlängde ärmarna med armvärmare i orange och jag tycker att det blev en lyckad "ärmförlängning" - inte sant?



Ha nu en fin fredag alla vänner!
Kramar från

torsdag 25 mars 2010

Min första swap!

Jag har länge varit imponerad av hur Bina är en mästerswappare och inspirerad av henne lade jag upp en annons på hennes swapsida samt här på min blogg. Det tog en vecka eller två men sen hade jag en rar tjej som ville swappa med mig.

Det var en fin #611 Poplin Lace Trim Tunic som fick flytta. Jag köpte den av en tjej på Tradera, hämtade den i Gamla Stan, provade den en gång, hade den en gång på jobbet och sen dess har den hängt i garderoben. Det var definitivt dags för den att flytta!



Och istället fick en fin Remix Blouse Indigo komma och bo hos mig! Den var visst ett impulsköp och jag som älskar blått och dessutom den här modellen nappade direkt. Så en sådan i stl 2 kom hem till mig idag.




Och så här ser den ut på mig. Jag gillar verkligen färgen och de fina broderierna på tyget. Visst är den vid, men äsch, vem bryr sig när det är sköööönt! :)

Observera också den, ännu ostrukna, Spring Coaten i bakgrunden. Imorgon kanske det blir av...

Varning - nya kopior på Tradera!

Tydligen är det en massa Alchemistry l/s som kan vara på ingång till Tradera, tror att det kanske tom redan finns där (i alla fall har vi pratat om det i tråden på Familjeliv, ngn säljare har tom blivit anmäld redan). Se upp med detta alla mollyvänner!

Läs mer här hos Bina --> HÄR

onsdag 24 mars 2010

Dagens Outfit - två nykomlingar


Idag hade jag ingen molly på mig utan jag slet på mig en fin puderrosa Day by Birger et Mikkelsen-blus som jag faktiskt fått i julklapp men inte använt än. Till den valde jag det fina knytskärpet från HM och fick på så vis lite mer "former". Ni får ursäkta att blusen är lite skrynklig, så blir det när man sitter vid ett skrivbord hela dagen. :D

En helt godkänd icke-molly outfit - eller vad säger ni?
Nu ska jag vilka lite i soffan och sen blir det strykning av Spring Coaten.
Ha en fin kväll!

En goding klickad på Campadre!

Odd Molly-kampanjen på Campadre är nu i full gång. Jag har redan klickat hem en raring och hoppas nu bara att det inte krånglar! Det var inte så mkt fint som jag hoppats på, men som sagt, ett klick blev det.

Har ni klickat hem ngt?

Amerikapaket på villovägar!

Jag förbeställde en del grejer ur vårkollektionen från Fitts & Company. Två av plaggen har redan kommit, Lovely Knit i Grey och Antidote Frill Tanik. Men två plagg väntar jag fortfarande på. Och det var LÄÄÄÄNGE sen jag beställde.

Kom på igår att jag fått ett kollinummer av Amy så jag kikade på Postens hemsida, men nej, det var inget bekant nummer hos svenska posten. Gick då in på US Postal Services hemsida och spårade och hepp, paketet hade visst returnerats till Fitts & Co. Mailade dit på en gång och som vanligt så fick jag ett snabbt, vänlig svar. Den här gången från Brooklynn som bekräftade att paketet kommit i retur till dem. Det visade sig att de hade min gamla adress i Västerås och eftersändningen därifrån har krånglat sen starten så paketet hade väl blivit returnerat med kommentaren "adressat okänd". Högst irriterande och gissa om jag ska ringa o fråga Adressändring vad de sysslar med! Men hur som helst så kommer paketet med vändande post, den här gången till rätt adress. Håll tummarna för att det kommer ända fram den här gången!

Jag hade dock inte tid att vara irriterad ngn längre tid eftersom jag fått ett fint fint paket från Lisen.dk. I den låg min fina Spring Coat i purple som jag klickade hem häromdagen efter inspiration från Nena. Med i paketet låg en liten present, en tvål ur Odd Mollys hudvårdsserie. Gulligt - även om jag inte gillar doften och kommer att ge bort den. Kappan var väldigt skrynklig så jag ska stryka den i dag och sen blir det bilder i bloggen. Kan dock säga att jag är KÄÄÄR!

Annars är det ju spännande idag vid lunch då Campadre släpper sin Odd Molly-kampanj! Gissa om jag kommer att sitta som klistrad vid datorn!
Kommer ni också att bevakla kampanjen?

tisdag 23 mars 2010

Swappat och klart!

Det verkar som om jag lyckats få till en swap av den fina #611 Poplin Lace Trim Tunic. Spännande värre! Nu ska jag hem och packa in den och skicka den till sin nya ägare. Vad som kommer till mig med posten inom ett par dagar får ni se sen.

I löööv swapping!

måndag 22 mars 2010

Ny Chillnorway från Millami!

Vad tiden går fort ibland!
Sen jag kom hem har timmarna bara rullat fast jag egentligen inte gjort ngt speciellt. Men nu har jag ett par minuter innan CSI börjar att lägga upp bilderna på min andra Chillnorway som jag köpt på Millami - Frotte Cardigan Love.
På bilderna har jag kombinerat den med min marinblåa Cupcake Long Top.

Passformen blir perfekt när man drar åt bandet i midjan.




Underbar korallrosa färg och fina detaljer som blomman på dragkedjan
och spetsen kring kanterna.
Melrose Co o Millami har fått in en massa nytt från Chillnorway - kolla in dem på Facebook!

Snälla, låt mig somna om!!!!

Morgonen idag var ingen bra morgon. Trött som få. Stängde av snoozen. Somnade om. Vaknade och ni vet ju vad som händer sen... Ja, precis, full panik! In i duschen, ut ur duschen, torka håret, plocka ihop jobbgrejerna i väskan, och till fråga på allt måste jag ju ha nåt att ta på mig. Det här är ju sånt som kan få en dag att gå från dålig till sämre eftersom oddsen för att tanken "jag har inget att ta på mig" ska komma när man öppnar garderoben är typ 1. Men vet ni, det blev ingen klädkatastrof utan jag kom på vad jag skulle ha på mig nästan direkt och bara att titta på det plagget gjorde att jag log.

Plagget kom hem till mig i onsdags från Millami och är helt underbart.
Ikväll ska ni få se vad det är!

Kramar från

söndag 21 mars 2010

Hemma igen!

Visst är det väl så att det gamla ordspråket "Borta bra men hemma bäst" stämmer? Det tycker i alla fall jag.

Helgen i Klövsjö har varit superskön med en massa skidåkning (jag åkte i flera svarta backar!!!), god mat, gott sällskap och en massa härlig sömn. Hemresan blev lång för strax efter Sveg kom det omtalade snöovädret men nu är vi hemma sen en o en halv timme.

Nu ska jag ta o läsa igenom bloggarna och se vad som hänt sen sist!
Kram på er alla från

tisdag 16 mars 2010

Orderbekräftelse har kommit!

Pust! För några timmar sen kom orderbekräftelsen från Lisen.dk och vet ni, de hade dessutom redan skickat min fina kappa. Så den är ngnstans på väg till mig. Vad kul!

Imorgon drar jag till Västerås efter jobbet och sen på torsdag blir det resa mot Klövsjö för skidåkning i helgen. Det ska bli SÅÅÅ härligt. Jag har inte åkt sen i januari och har haft lite abstinens måste jag säga.

Lite fjällmollysar blir det den här gången också. Närmare bestämt mina galet cerisa Velour Pants från Flow Feathers, min Cupcake Longtop i mörkblått från Colore Superiore och sen min fina beiga kofta från Vive La Differance. Och just ja - den rosa koftan från Lovebird kollektionen. Fyra mollysar känns helt ok för en fjällhelg. Haha!

Ska försöka blogga imorgon från svärisarna - Puss på er tills dess!


PS: Fatta: Det är snart mindre än en vecka kvar till MOLLYTRÄFFEN! Vad nice! Och hjälp, vad ska jag ha på mig...

Jag slant på tangentbordet - klick klick!

Trots att jag var sen iväg hemifrån så började den här dagen bra. Kom inom jobbet med en macka i högsta hugg. Satte mig framför datorn för att njuta av den samt en god kopp kaffe medan jag tittade igenom mollybloggarna.

Hos Katinka var fina Nena "Veckans odd molly inspiration". Hon visade sin fina fina Spring Coat i purple från förra vårens kollektion och sen avslöjade hon att den kom från Lisen.dk.

Jag har suttit sååå många gånger och tittat på den jackan där hos Lisen men inte klickat hem den. För dyrt, inte min färg... ja, ni vet hur vi brukar sitta och motivera att INTE köpa. Men nu, nu tänkte jag att jag inte ska tveka längre. Så hepp, så var den beställd! Hoppas nu att det kommer en orderbekräftelse snart... *biter på naglarna*

måndag 15 mars 2010

Sen måndag på jobbet o hur allt blir bra med lite kakor!

Jag hade visst missat att vi hade ett event på jobbet mellan 16-19.30 så det blev en sen kväll. Gäspade redan på bussen på väg hem. Väl hemma så åkte dagens mollysar av snabbare än kvickt så jag hann inte fotografera dem. En annan dag. :)

Snabbt så klämde jag tre skivor baguette m brie som kvällsmat och som pricken över i:et kom mannen hem med Ballerina Kladdkaka och lyckan var gjord o allt var förlåtet.

Tyvärr hann jag ju inte skicka de plagg som jag hade fått betalning för innan postombudet stängde, men jag ordnar det imorgon. Ha lite lite tålamod även om det kan vara svårt... ;)

Nu: CSI!

PS: Har ju glömt att berätta att jag har en fining från Millami som är på väg till mig nu. Hoppas att den kommer imorgon! :D