onsdag 21 april 2010

Mollyfynda på Tradera

Jag är fortfarande på break, men bemödade mig om att lägga upp ett antal fina mollysar på Tradera. Det finns en del raringar där, passa på att fynda!

Kolla HÄR!

måndag 19 april 2010

I am on a break

Helgen i Åre var fantastisk. Men sen har det hänt en del rent privat som gör att jag varken har ork eller lust att blogga just nu. Så jag drar mig tillbaka ett tag. Ha det så fint så länge alla fina mollytjejer.
På återseende!

onsdag 14 april 2010

Först mer mollysar sen Chill...

Jag skulle ju ringa Carina på Nantucket idag och fråga lite om några ChillNorway-plagg som jag var nyfiken på, men se, det glömde jag. Arbetsdagen var intensiv, minst sagt. Men nu när jag kom hem hade jag ett trevligt mail i min mailbox från Amy på Fitts & Company och det resulterade i att jag beställde två riktiga sommarplagg från henne.

Den här fina tishan har jag känt och klämt på när jag varit inom Mathilde. Tyckte dock att det var dyrt för en tisha. Men att beställa den från Amy var mindre dyrt så den hamnar snart här hos mig.





Sen ville jag gärna ha ett par "solshorts" och det fick bli dessa. Jag traskar inte gärna runt i bikinibrallor när vi är ute o seglar så de här kommer att bli perfekta! I alla fall efter att jag använt brun-utan-sol på mina likbleka ben i typ 2 månader. :)




NU ska jag dra till fjällen - vi ses!

tisdag 13 april 2010

Nästa Chillnorway craving!!!

Det var ju inte SÅÅÅ länge sen jag fick hem min fina Frotte Cardigan Love (och tro mig, jag ÄLSKAR den. Har den varje dag efter jobbet!). Men nu har jag hittat de här fina plaggen hos Nantucket och jag bara MÅSTE ha minst ett av dem. Frågan är om jag lyckas få tag i dem... Håll tummarna!






Imorgon kväll drar jag mot Åre med nattåget, får se om jag hinner med ett inlägg innan jag åker. Ha nu en fin tisdagkväll!
Kramar från

Leverans från Campadre!

Nyss plingade det i min telefon - blusen jag beställde från Campadres Odd Molly-kampanj har äntligen kommit! Jag ska försöka hämta den ikväll.

Men kvällens schema är liiite tajt: Först mat. Sen packa för skidresa torsdag-söndag o sen hämta paket. Fast innehållet i paketet vore ju perfekt för en stylish after ski! :) Jag kanske måste prioritera om.

Har ni fått era Campadre-paket m mollysar ännu?

måndag 12 april 2010

Dags för yoga ikväll!

Idag börjar jag en yogakurs i Asthanga Yoga och det ska bli sååå roligt! Jag har gått ett par kurser i asthanga när vi bodde i Västerås men sen vi flyttade till Stockholm har jag inte kommit igång. Men nu är det dags - hurra! Det är så fantastiskt avslappnande samtidigt som det är superjobbigt och gör att du får ont i muskler du inte visste att du hade.

Men däremot påstår sig nog inte ashtanga yogan förbättre kärlekslivet men vore du intresserad av yoga i det syftet - klicka HÄR! :)

fredag 9 april 2010

TGIF - på restaurang Hjördis

Nu är det ÄNTLIGEN fredag! Jag har redan slaggat ner mig i soffan. :) Men jag får inte sitta kvar här hur länge som helst och slappa för om ett par timmar ska jag träffa en vän och vi ska fredagsmumsa och babbla. Jag ska till och med ta ett eller kanske ett par glas gott rött vin!

Men först ska jag skumbada med en kall smirnoff ice i handen.


Bubbla lugnt!

torsdag 8 april 2010

Tändstickor håller upp...

...mina ögonlock. Eller faktiskt inte utan det är en kraftansträgning som heter duga som gör det. Det har varit en hektisk vecka so far med full fart på jobbet och kvällsaktiviteter. Idag kulminerade det hela i en intensiv tjänsteresa. Känner mig ungefär som isbjörnen på bilden men snart är det helg. Hurra!

Veckan i korthet:
Tisdag: Jobba, jobba,jooobbaaa - sen sushi m toppentjejerna Mollyista o Septemberflikkanb

Onsdag: Jobba, jobba,jooobbaaa ännu mer - sen hockey i Globen (Djurgården-LHC) som gick till 4:e period. Sent i säng.

Torsdag: Tjänsteresa, kundbesök - tänka tänka lyssna lyssna le le var trevlig o kom hem vid 21 o nu ska jag trycka i mig en macka o en kopp te o sen är det jag som kramar kudden.

Kram på er där ute o hoppas att ni är lite piggare än jag är! :D

onsdag 7 april 2010

Chillnorway - vilka underbara människor!

Det har ju varit livligt i bloggvärlden om ChillNorway ett tag. En massa tossiga bloggare har jagat som galningar efter plagg o ringt runt till butiker i Sverige samt terroriserat folket på ChillNorway med mail om frågor om plaggen och var de går att hitta.

Tomas på kontoret i Oslo har alltid varit så fantastiskt tillmötesgående och vänlig. För att inte tala om blixtsnabb i sina svar. Tack för det!

Och nu har det mest underbart snälla och generösa hänt. Tomas och Line på ChillNorway har grävt fram "originalblusen" och skickat den till Oddmollyholic som plåster på såren eftersom hon blev så besviken på att blusen hon fick hem inte var exakt som den på produktbilden. Hur fantastiskt är inte det? Samt att Dr Molly och Ninna som informerat så mkt om ChillNorway också har blivit uppmärksammade av dem. Jag var bara tvungen att skriva om det här för det är så rart!

Här har vi ett företag som helt klart förstår bloggarnas genomslagskraft och uppskattar den publicitet de får via bloggarna. I love it! Och kommer definitivt att handla mer fina plagg än de två jag redan har för jag gillar att de gillar sina fans. Och för att jag gillar deras fantastiskt fina plagg också förstås. På ngt galet vis längtar jag redan efter höstkollektionen, för det blir nog så att den blir mer "lätttillgänglig" för oss i Sverige eftersom flera svenska butiker ska ta in en samt att de ska starta webbshoppar. Hurra för det!



Och NEJ, jag är INTE sponsrad utan jag vill lyfta detta för att de är lyhörda för sina kunder, och uppskattar det deras kunder säger och tycker om dem.

Puss på er Chillnorway!


Länkar till inlägget:
Inlägget hos Oddmollyholic --> HÄR
ChillNorway --> HÄR

tisdag 6 april 2010

Sushidate med mollytjejer ikväll!

Ikväll ska jag träffa Mollyista och Septemberflikkan för lite sushi. Yummy yummy säger jag som älskar sushi. Och sen ska det ju så klart bli SUPERKUL att sitta och bubbla med två toppentjejer.

Dagen till ära har jag premiär för en molly från Vive La Difference-kollektionen. Min blus är brunrutig o jag tror att den finns i en blå variant också. Har ingen aning om vad den heter - ngn som vet?

måndag 5 april 2010

Uppdrag: Bort med min MUFFIN TOP!

Jag har under senaste veckorna upptäckt att jag numera har ngt på magen som liksom sticker ut. Hänger över. Är i vägen. Och jag gillar det INTE.

När jag beklagade mig för min syster att det numera bullar sig vid byxlinningen upplyste hon mig om att mitt syndrom kallas för "Muffintop". Finns till och med beskrivet på Wikipedia. Och jag har googlat detta och sett bilder som inte är så charmiga. Så jag bestämde mig för att sluta m godis. Allt godis. Och det har jag gjort nu i en vecka.

Förra söndagen smakade jag min sista skumbanan. Och min sista Fizzy Bubbelflaska. Och min sista Colaflaska. Och min sista Center.

Och hittills har det varit ok. Till och med påsken har gått bra. Jag har ätit frukt istället när jag varit sugen på sött. Eller druckit vatten. Egentligen har det inte varit så svårt att låta bli påskgodiset för jag har bara behövt titta på byxlinningen så har svaret varit enkelt. No candy!

Idag har jag varit en vecka utan godis och nu tänker jag lägga till läsk på ajabaja-listan. Så inget mer cola, ingen påskmust eller ngt dylikt. Frukt och vatten blir det för min del även i fortsättningen.

Katinka har också skrivt om detta med okynnesätandet av godis - HÄR.
Wikipedia om "Muffintop" - HÄR.

Nu väntar jag på mat som Mr S lagat och hoppas att det ska stilla den längtan efter en Centerbit som jag fick nu...

En annandag påsk inomhus

Vilken chock det var att vakna imorse och se snön som vräkte ner - vad hände med våren?

Efter en morgonpromenad med Elton som innefattade bl a att jaga bort fåglarna som fanns vid fågelbordet i parken, jaga snöbollar samt att äta snö (Elton, inte jag) så var vi genomvåta och traskade hem igen. Mr S hade förberett frukost och vi mumsade glatt i oss resten av de karelska pirogerna.

Sen landade jag i soffan och började surfa på vårskor och min inspiration idag är underbara Malenami. Hon har alltid så grymt snygga heels så jag tänkte att om hon kan så kan jag också. Så jag började spana på lite högklackade raringar till sommaren. Snöade in på Brandos och hittade dessa söta skor med twist och dem bara älskar jag. Tänk en vit luftig tunika, jeansleggnings, dessa skor och sedan andra accessoarer som tar upp den fina färgen. Låter som en winner tycker jag. Vad tycker ni?
PS: TACK för alla goa kommentarer till förra inlägget! Jag har helt enkelt inte haft tid att svara på alla utan tar chansen att tacka på det här viset. Kram på er!

fredag 2 april 2010

Morgonpromenad på långfredagen

Imorse vaknade vi upp och kände oss pigga och vädret ute är underbart. Vi bestämde oss för att ta en promenad på en gång, alla tre tillsammans. Vi gick vår vanliga runda runt Stadsgårdskajen och till Danvikstull. Den som är skarpögd kan se att jag har ännu en ny kappa. :D


Elton njuter till fullo av de här promenaderna när han får springa fritt och verkligen ta ut stegen.
Det finns många fina vyer längs den här promenaden. Här syns Danvikstullbron och Globen bortom den. Längs den här kanalen brukar vi komma om somararna när vi seglar ut från Mälaren. Många gånger har vi drömt om att bo här och nu gör vi det. Helt fantastiskt!

Vi bor verkligen på en underbar plats. Här är vår gata med vårt hus längst upp till höger. Visst är de röda små trähusen husen underbara?

Nu ska vi äta frukost - karelska piroger som min man bakat och sen åker vi till Västerås.
Glad påsk till er alla!

torsdag 1 april 2010

Sur som en citron!

Näe, nu har jag råkat ut för lagersaldospöket!!!!
Jag lade en order på Folk när de hade 20% rabatt men får idag, torsdag, besked att de inte kan leverera den. Antar att det är lagersaldot som varit tokigt. Och jag är SUUUR för jag ville verkligen ha den varan jag beställde.


Jag fick aldrig ngn orderbekräftelse på min order till min e-post o mailade då FOLK och frågade om det var ngt knas. Fick aldrig ngt svar utan det kom en orderbekräftelse i tisdags, pengaran drogs på kortet och jag blev glad.

Har nu frågat om jag kan få köpa en för 20% rabatt ifall det kommer ett sånt plagg i retur i samma storlek. Väntar svar...

Tävla hos En mammas dagbok - ChillNorway i potten!

Var med i påsktävligen hos En mammas dagbok och du kan bli den lyckliga vinnaren till ett fint Chillnorway-plagg. Passa på - det här märket är det hetaste just nu och plaggen är svåra att få tag på. Klicka på HÄR för att komma till tävlingen!