torsdag 23 september 2010

En darling för hösten

Den här finfina darlingen hittade jag hos H&M idag och med rabattkod 8909 fick jag dessutom 25% rabatt på den och sånt gillar jag. Så snart ska jag svansa runt i storstaden med den här på axeln. Det kommer att bli en bra höst!

Annars så har jag ätit klart penicillinkuren men känner mig inte riktigt hundra än i alla fall. Jag har lite ont i halsen om kvällarna så jag har bestämt att jag ska vilka från löpträningen även den här veckan. Det är bättre att blir helt frisk innan jag börjar igen, eller hur!?
Höstiga kramar från

måndag 13 september 2010

två steg fram, fyra steg tillbaka...




jag är lite putt. inatt kunde jag inte sova. varm o svettig. sen kall o frusen. o varm o svettig. jaha, feber, tänkte jag.

till råga på allt så har min eländiga snuva inte velat ge med sig och inatt vann den storsegrar för nu sitter jag här med bihåleinflammation.

så jag som ganska precis kommit igång med träningen måste nu pausa. men hoppas i alla fall att penicillinet ska hjälpa så jag blir av med det här för gott!

jag orkar inte ta ngn dagens men jag kan rapportera att jag myser i mollysar i velour. perfekt för en sjukdag i sängen.

hoppas att ni är friska och krya och att en rolig vecka väntar er!

kramar från sjuksängen...

onsdag 8 september 2010

Pippiklänningen och spaghettiarmar!

Ojoj, jag har varit och sprungit gårdagens löppass idag. Igår vet jag inte vad jag gjorde (förutom att fylla år) men det blev liksom inte av. Så jag sprang idag istället.

Det var ett kortpass på 3 km och sen har jag kört styrka på vardagsrumsgolvet och med gummiband. Nu är mina armar som spaghetti så ursäkta eventuella stavfel... Löpningen känns bra numera. Det är roligt och jag njuter av att springa och springa. Ibland kan jag till och med känna att jag vill springa längre än programmet föreskriver men jag håller mig i schack. Det är ju ingen idé att ta ut sig för mycket så att jag skadar eller överanstränger mig istället. Imorgon blir det också ett pass som alltid på torsdagar. I cannot wait!

Innan träningen hann jag till postombudet och hämtade där min fina Pippklänning i grått. Och vet ni: den passade perfekt! Så den ska jag ha imorgon till jobbet. Får se om jag lyckas ta en outfitbild till och med och visa här.

Ha nu en skön onsdagkväll där ute i stugorna! Jag ska ta o laga matlåda till imorgon.
Kramar från

tisdag 7 september 2010

MANGO!!!



alltså, jag älskar MANGO! och de har en fin fin webbshop och det är fri frakt hela september. klicka er dit och kika på en gång. de har ju hur mkt fint som helst! jag ska krypa ner i sängen och klicka mig igenom allt...
godnattkramar från
ps: klänningen från jumperfabriken har kommit och väntar på mig hos postombudet. hann inte dit idag. iiiik! men imorgon blir det provning. :)

torsdag 2 september 2010

Dags att spendera!

Nu har jag varit SÅÅÅ duktig och sålt och postat vad som känns som miljarder mollysar. Det roliga med det hela är att det ju har trillat in en del finfina pengar på bankkontot som jag tänkt använda till lite nya kläder och inredningsartiklar.

Den här raringen klickade jag hem alldeles nyss. Jag har aldrig riktigt fallit för den vita varianten av Pippklänningen (som många andra varit så snygga i) men den här gråa är ju underbar nu till hösten! Svarta strumpbyxor och sen ett par snygga stövlar till och hepp! Visst låter det väl snyggt i teorin? :)

Och sen träningsdagboken: Idag är det torsdag och träningsdag i min kalender. Varför känns det då bara som om jag vill sova? Jaja, dags att hoppa i träningskläderna och gå ut o nöta lite asfalt. Sen ska jag belöna mig med ett skönt bad efteråt... det kommer jag banne mig vara värd!

Ha en fin kväll där ute!

onsdag 1 september 2010

Äntligen tränar jag!

Nu är det höst och jag har äntligen kommit igång med min träning och jag känner mig supertaggad. Igår var jag ute och sprang och det blev ca 6km. GPS- och pulsklockan dog efter halva tiden (heja att jag kommer ihåg att ladda den!) men jag sprang på och det kändes så himla bra. När jag väl kom hem så gjorde jag styrkeövningar och hoppas att träningvärken ska smyga sig på snart. Annars har jag väl inte tagit i ordentligt, eller hur?

Tanken är att träningen ska se ut ungefär så här under en vanlig vecka:

Måndag - Kleinteknik-klass
Tisdag - Löpning enligt träningsprogram från marathon.se
Onsdag - Skivstång på Friskis
Torsdag - Löpning enligt träningsprogram från marathon.se
Fredag - Cirkelfys på Friskis
Lördag - Vilodag
Söndag - Löpning enligt träningsprogram från marathon.se

Förutom det här kommer jag att cykla till jobbet de dagar jag inte har löpträning. Lyckas jag hålla det här så kommer jag att vara en riktig beach babe till sommaren 2011.

Har ni dragit igång träning nu i höst? Och har ni provat nåt nytt och kul?