söndag 21 november 2010

Produktbild efterlyses!

Den här fina wrap tunikan hittade jag i garderoben häromdagen. Jag tror att jag har ropat hem den på Trendsales i våras men sen måste jag ha glömt bort den... Nu när höstrusket är här är det väl en helt perfekt tid att hitta ett sånt fint plagg att klä sig i. Det enda jag saknar nu är en produktbild på den. Är det ngn av er mollytjejer som har en månne? Maila i så fall gärna mig på mymollyoddities @ gmail.com (bort med mellanslagen så klart).

Nu ska jag gå på lägenhetsjakt och sen blir det mysfika med en bästis. Helt enkelt en fantastisk söndag trots regn och rusk!

PS: Jag har två auktioner på Tradera som går ut om några timmar. Kika här.

måndag 8 november 2010

Block Printed Scarf & jag går skilda vägar!

Jag var så glad den där dagen i våras då jag hittade en annons på Blocket för annonsen var på fina fina Block Printed Scarf som jag sett flera mollytjejer bära. Jag ringde och till min stora lycka fick jag köpa scarfen av en gullig tjej som jag mötte upp vid Åhléns City. Sedan dess har jag och halsduken försökt att bli vänner men vet ni: det går inte! Jag känner mig inte hemma i den och får liksom inte till det när jag ska bära den... oavsett hur jag draperar, knyter eller snurrar. Jag har till och med tittat på fina Amys bild men nej... Jag och Block Printed Scarf funkar inte ihop. Så jag tänkte fråga om det finns ngn annan fin mollytjej som är sugen på att köpa den? Den är i superfint skick och jag tänkte mig 800kr för den. Hör i så fall av er via mail: mymollyoddities @ gmail.com (ta bort mellanslagen). Jag bjuder på frakten.

Annars så snurrar livet på i en ganska hög hastighet. Det är redan november och jag kan känna att jag skulle behöva lite ledigt för att bara varva ner. Men det får vänta till jul och tills dess traskar jag runt i fina Melton Shawl Coat och Scarf Scarf. De kommer verkligen väl till pass nu när höstdagarna blivit så kyliga.


Hoppas att ni har det bra där ute i höstsolen!

Kramar från



PS: Jag har några auktioner ute på Tradera igen - kolla HÄR!