söndag 27 februari 2011

Sikte på London och dags att stilla ett begär...

På torsdag smäller det för då åker jag till London med en kär vän!!! Oh, vad jag längtar!

Vi ska gå och se en konsert med Robyn, dricka Afternoon Tea med scones och bitesize-bakelser som serveras från en silvervagn, dricka pints med goda öl, äta god mat på Jaime Olivers restaurang Fifteen men allra mest ska vi nog shoppa.

Bild lånad från Abercrombie & Fitch

Och jag har redan siktet inställd på Abercrombie & Fitch där jag hoppas att en fin väska väntar på mig. Den väskan fick jag span på då Septemberflikka var i London förra året och köpte en. Den var ju helt fantastiskt snygg och nu hoppas jag att jag också ska bli en lycklig ägare till en sån fin.

Dags för Solsidan!

fredag 25 februari 2011

Lite cool faktiskt.

Den här lilla blusen (fast jag tycker det ser ut som en liten jacka) gillar jag. På bild alltså. Jag kan se hur jag matchar den med ett långt linne, fina baggyjeans och mina favoritsneakers. Odd molly men inte på ett så puttinuttgulligt vis liksom. Kan vara nåt...

Är det ngn som sett den i verkligheten?

torsdag 24 februari 2011

Vik hädan polarkyla! (O tack och lov för varma mollysar)

Men jisses vad kallt det ska vara! Imorse stod det -22 på telefonen. Jag funderade på att somna om och gå ide men se det hade inte pojkvännen tänkt sig. Så det var bara att masa sig upp till ett dukat frukostbord. Stackars mig, va? ;-)


Turligt nog hade jag en varm och go mollykofta i Solna så det vara bara att gosa in sig i den. Oturligt nog hade jag inte den fina klänningen ovan i Solna utan den är hemma hos mig så den får det bli en annan dag.


Hur håller ni er varma en kall vinterdag som denna?

tisdag 22 februari 2011

Mollysar jag önskar att jag ägde - nr 1: LOTTA LOTTA LONG COAT

Jag undrar bara: hur tänkte jag när jag INTE köpte denna fantastiska kappa? Första gången jag såg produktbilden så förälskade jag mig i den. Men provade jag den? Icke. Köpte jag den? Icke.










Så nu sitter jag här och ångrar mig som tusan och hoppas att jag ska springa över en fin någon dag. Almost black eller röd (minns inte vad den röda hette - dark red?) ska den vara.


Frågan är bara vilken storlek... Jag minns inte vad som skrev då för ett år sen om den, men ni minns säkert. Var den liten eller normal i storlekarna? (För stor var den väl knappast. :D )



Nu är det jag som ska ut och springa. Idag är det backpass och det innebär först 2km uppvärmning. Sen 15min upp och ner för en backe som en dåre. Sen 2km nedjoggning hem. Pust!

måndag 21 februari 2011

hjälp önskas - vad ska jag shoppa?

sökes: odd mollysar.
diagnos: svår beslutsångest
behövs: goda råd från andra mollytjejer

jag kan INTE bestämma mig. så jag tänkte att jag skulle prova ngt nytt. så kära mollytjejer: om ni skulle föreslå en eller två plagg av det som finns ute nu som ni tycker att jag ska köpa - vilka vore det?

tack på förhand från en förvirrad stackare!