måndag 10 januari 2011

Så galet söta!

Dessa är ju bara så galet söta så jag måste nog ha mig ett par sen... och jag ser när jag läser runt på bloggarna att jag inte är ensam. :)

Jag är ju galen som mitt i kallaste (nåja, just nu är det ju rätt varmt) januari ser framför mig hur jag ska strosa runt i dessa och en fin tunika här på Söder med flip flops på fötterna och mumsa på en god glass... men så ser dagdrömmarna ut just nu för mig. Och jag är väl inte ensam om det heller, inte sant?

9 kommentarer:

  1. Underbara ! Men jag missade Deepfling så jag får vackert vänta tills jag hittar dom någon annanstans.. ♥

    SvaraRadera
  2. Ja, jag har inte heller förbokat där men jag vill nog prova dem först i vilket fall för om jag minns rätt brukar bloomers:arna vara rätt stora i storlek. :)

    SvaraRadera
  3. Nej, de här törs jag mig inte heeler på utan att ha provat! Men syyyggga är de!!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Fina att titta på i ett skyltfönster, men aldrig på... Man måste vara riktigt låååång och ha supersmala ben för att matcha de här legginsen. Många oliga ränder förkortar benen och gör att man ser tjockare ut än man egentligen är. A big NO-NO, tycker jag.

    SvaraRadera
  5. Nena: Ja, precis. Att prova är ett måste.

    MR: Du kanske har rätt, men jag ska prova dem i alla fall. :)

    SvaraRadera
  6. Seriöst, jag vet inte vad jag ska tro eller tycka, men misstänker att dessa skapelser kräver mycket långa och slanka ben för att de ska komma till sin rätt.
    Vilket betyder att de inte är något för mig :)

    SvaraRadera
  7. Ja visst är de ljuvliga men de verkar helt omöjliga att få tag på....har ännu inte sett några Svenska nätbutiker som tagit in dessa...
    Hoppas verkligen att jag får tag på ett par :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Tja, jo, rätt söta, men det är lätt hänt att det kan bli lite clown-look över det hela om man matchar galet, och som någon sa så misstänker jag att de tyvärr kan vara mindre smickrande på vissa kroppstyper, men det ska man inte låta hindra en om man tycker mycket om dem./Lisa.

    SvaraRadera