måndag 28 mars 2011

BUDGETTIPS - söta shorts från VILA

När jag slösurfade runt igår så hamnade jag Bohemia och hittade de här supersöta shortsen där. Visst är de ljuvliga med den lilla rosetten? De finns i svart och grått. Baktill finns en fejkficka och en dragkedja i sidan. JAg gillar dessa verkligen supermkt men jag vet inte om jag passar så bra i dem däremot kan jag tänka mig en och annan molly doll där ute som skulle passa superbra i dessa. :) Priset är dessutom mkt överkomligt, bara 256 kr!!! Jag letade lite till på svenska webbshoppar men hittade ingen som hade dem. Kanske är ngn av er lite klurigare där?


Här är den kombinerad i en hel outfit och det är ju superfint, inte sant? Och jag som Converse-fanatiker skulle ju så klart ha mina blåa fina (vilka andra liksom...) till. O apropå ålder: kan man bli för gammal för att ha shorts ovanpå strumpisar? Jag skulle nog inte ha det på jobbet men kan tänka mig det på fritiden. Hur tänker ni?

2 kommentarer:

  1. Varför skulle man va för gammal för det? Jag är visserligen 24 så vi tänker kanske annorlunda. Jag tycker man ska klä sig efter kropp inte ålder. =) Jag ska leta efter shortsen nu!

    SvaraRadera
  2. Johanna: Så sant! :) Hoppas att du hittar shortsen!

    SvaraRadera