tisdag 12 januari 2010

Startskottet har gått!

Nu har årets första mollyhändelse gått av stapeln - nu finns bilderna på Spring 2010 samt Summer 2010 på Odd Mollys hemsida.

Jag sitter på jobbet och tjuvkikar, kan inte tänka på ngt annat just nu! Sitter ni också och mollysurfar på arbetstid?

Odd Molly-sidan är ju inte alltför snabb just nu så det går bra att titta även på dessa som också tar emot beställningar nu:
Butikcha.dk
Lisen.dk


6 kommentarer:

  1. Hej! Trevlig blogg..hittade dig nu o ska titta runt lite.Vet du någon som gör bloggdesign för blogger? Skulle vilja göra om min och kan inte själv..
    Tack på förhand

    SvaraRadera
  2. Hej Chatarina!
    Kul att du hittade hit!! Har ingen aning om ngn som gör bloggdesign men du kan säkert hitta massor på nätet eller t ex familjeliv (familjeliv.se) där det finns en forumgrupp som heter Bloggliv.
    Ha en fin dag!
    /Erika

    SvaraRadera
  3. Ja guuud ja! När ingen ringer och jag inte har ngt ärende sitter jag ofta o smygsurfar :D Men det är inget jag håller hemligt o då jag är väldigt aktiv på jobbet annars så lär ingen ha något emot det heller :D

    SvaraRadera
  4. Ja vilken härlig vår det kommer att bli :-) kläderna är underbara och det kommer att bli svårt att välja ut vad man vill ha :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag och min kollega sitter och kollar OM konstant idag :-D Vi har nästan bara manliga kollegor och de tittar överseende på oss och skakar på huvudet. Men det bjuder jag på!
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Affi: Haha, låt dem skaka på huvudet. Det är ju inte konstigt att man blir knasig när det är så fina fina plagg! :)

    Peggy: Ja, det kommer att vara svårt att välja... ojojo, ser inte framemot det!

    Sanni: Skönt att det inte bara är jag då... :)

    SvaraRadera