fredag 12 februari 2010

Mitt Mathilde-köp!


Jag har fortfarande inte hunnit med att ta några egna foton på mitt fina köp från Mathilde. Men det blev den första 327:an som flyttar in hos mig och den är i min nya favoritfärg rosa!

Jag kan tänka mig att kombinera den med lite av vart i mollygarderoben. Här är några exempel:


7 kommentarer:

  1. Åh jag vill oxå ha möjlighet att köpa en 327:a!!! undrar om nätbutikerna kommer att ta in den?? Den är jättefin och vårig :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh, du kommer inte att ångra dig! Jag älskar min 327:a och har den ofta, både sommar och vinter. Tillsammans med ett par sleevewarmers håller du dig varm :-) Kram!!

    SvaraRadera
  3. Åh vad jag ångrar jag inte tog en också när jag var igång igår!! Mathilde är helt fantastiska, jag ringde igår på förmiddagen o idag har jag min nya fina bruna Noblesse coat!! Såå himla fin den är..ska invigas i eftermiddag när jag skall in till Kalmar. (bor i Borgholm)

    Är så glad jag läser din blogg..
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Åh vad roligt - spännande kombinationer du plockat fram.

    Trevlig helg!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Jättefin! Provade den igår på Mathildes men hoppar den då jag kände mig så blek just igår :-)

    SvaraRadera
  6. Den ser så fin ut men är nyfiken på färgen. Den kan gå fet-bort för mig om det är fel nyans....
    Knäpp lite kort snart så vi får se.

    Ang Cupcakes - de är favvisar här med! JAg har den blåa som du visar upp innan och de är så sköna! Mina hotpants är super att sova i(dyra som 17 för det ändamålet men jag handlade dem på impuls när OMbutiken hade premiär förra året)

    Trevlig helg!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Annelie: Vad roligt att du hittade den! Och de är toppen på Mathilde. Alltid rara och trevliga. Nu när du säger att du bor i Borgholm funderar jag på om jag köpt lite av dig på Tradera. Mitt alias där är v037766. :)

    Septemberflikka: Men tänk sen till sommaren när vi är snygga o bruna. Då sitter den som ett smäck! :D

    Evalena: Ja, det är svårt det där med rosanyanser. Den är bubbelgumsrosa om det hjälper ngt. Ska se om jag kan få ihop ngt foto imorgon.

    SvaraRadera