måndag 29 mars 2010

Granskat min Saloon Dress

Eftersom jag inte kan blogga med bilder, och det blev reklampaus i Svenska Hollywoodfruar så passade jag på att granska min Saloon Dress lite närmare. Skrev ju tidigare idag om att det rapporterats kvalitetsbrister på den - se här.

Till min glädje hittade jag inte några trasiga sömmar på min. Än i alla fall. Hur funkar det om jag behåller klänningen? Kan jag reklamera den om tre månader om det trasat upp sig då?

6 kommentarer:

  1. självklart kan du reklamera även om 3 mån, har man inte ett års reklamationsrätt>??
    Hoppas den håller!

    Just nu känns det som om de nya OMplaggen bara tål att titas på, inte bäras...=(

    SvaraRadera
  2. Ja, lite så är det. Bara titta inte röra liksom... Ska kolla upp det där med reklamationsrätten, tror också att det är 1 år.

    SvaraRadera
  3. Först vill jag ge dig en STOR kram, tack för din fina kommentar hos mig. Tack!

    Nu till detta, usch vad sorgligt det är....jag kan inte ge något bra råd. Verkar det som om din klänning har några sömmar som är i faro-zonen? Jag funderar själv på hur jag ska göra med saloon top..hmm.

    Stor kram & Godnatt!!!

    SvaraRadera
  4. Ja visst är detta trist!! Favoriten ur sommarkollektionen... Man kan reklamera även senare och be till Gud under tiden att den ska hålla.
    Kram Ina

    SvaraRadera
  5. Man har alltid tre års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen.

    Får hoppas den fina klänningen håller!
    kram

    SvaraRadera
  6. Min glepar i sömmarna bak. Jag såg inget först för jag visste inte vad jag skulle leta efter. Men jag kommer att behålla min och försöka sy igen och stärka sömmarna bak i ryggen. Supertrist men jag vill verkligen ha kvar den.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera